ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόλο: Είναι μαχητής και γι΄ αυτό έφτασε στην πρόταση παραμονής! (vids)

Ο Γιοάν Μολό με μοναδική του δύναμη τον εαυτό του κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να οδηγήσει τους πράσινους στο να του κάνουν πρόταση παραμονής.

Μόλο: Είναι μαχητής και γι΄ αυτό έφτασε στην πρόταση παραμονής! (vids)

Ο Γιοάν Μολό είναι η έκπληξη του Παναθηναϊκού αυτή τη σεζόν. Ο Γάλλος από εκεί που ήταν με τα δύο πόδια εκτός ομάδας έφτασε στο σημείο να δέχεται απο το σύλλογο πρόταση επέκτασης του συμβόλαιο του.

«Υπαίτιος» γι΄ αυτό είναι ο ίδιος του ο εαυτός, σε συνδυασμό με τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία και τον επανέφερε.

Ας δούμε όμως πως ξεκίνησε η χρονιά για τον Γάλλο και πως… καταλήγει

Ο Γιοάν Μολό επέστρεψε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, μετά τον δανεισμό του στην Ορλεάν. Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος δεν τον πίστευαν καθόλου και για τον λόγο αυτό δεν συμμετείχε σε κανένα φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, δεν προπονούταν καν με την υπόλοιπη ομάδα ενώ ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έψαχνε λύση για να μπορέσει να τον αποδεσμεύσει. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ωστόσο συνέχισε να παλεύει και δεν σταμάτησε να πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα δικαιωθεί και θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Με τον Ντάνι Πογιάτος στον πάγκο δεν κατάφερε να βρεθεί σε αποστολή επίσημου αγώνα. Η φυγή του ισπανικού διδύμου και η έλευση του Λάζλο Μπόλονι άλλαξε κατά πολύ τα δεδομένα. Ο Ρουμάνος τεχνικός ήξερε τον Μολό από την Γαλλία και από την πρώτη κιόλας προπόνηση του τον επανέφερε στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καν πριν υπογράψει και ενώ βρισκόταν σε συζητήσεις με το τριφύλλι συνομίλησε μαζί του.

Ο Γάλλος μάλιστα έκανε την πρώτη του εμφάνιση για φέτος στο παιχνίδι με τον Βόλο, όπου ο Μπόλονι πραγματοποίησε το ντεμπούτο στο πράσινο πάγκο.

Στο εξ΄ αναβολής ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης αγωνίστηκε κατ΄ ανάγκη ως δεξιός μπακ, ήταν εξαιρετικός και από τότε καθιερώθηκε σε αυτή τη θέση.

Τον Δεκέμβριο δεν αγωνίστηκε πολύ, αλλά από την αρχή του έτους ο Λάζλο Μπόλονι δεν τον… βγάζει από την ενδεκάδα.Μέχρι και σήμερα ο Μολό έχει μετήσει 21 εμφανίσεις και η παρουσία του κρίνεται κάτι παραπάνω από θετική σε κάθε παιχνίδι.

Το πάθος και η αυταπάρνηση που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο κάνει άπαντες να… υποκλίνονται. Σε όσα ματς έχει αγωνιστεί έχει δώσει το 120 %, πράγμα που έχουν δει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Αυτός είναι και ο λόγος που του έκαναν και την πρόταση παραμονής. Το αν θα παραμείνει κανείς φυσικά δεν το ξέρει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.