ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πιο… Magic Κυριακή του Πάσχα για τους Παναθηναϊκούς

Ήταν Κυριακή του Πάσχα. Τα προγνωστικά ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εξελίχθηκε ως ο απόλυτος θρίαμβος. Στην έδρα του αντιπάλου. Σε όλα τα επίπεδα.

Η πιο... Magic Κυριακή του Πάσχα για τους Παναθηναϊκούς

To Final 4 της Μπολόνια το 2002, είναι ένα από τα πλέον αξέχαστα της ιστορίας. Διότι πρόκειται για έναν από τους πιο μάγκικους τίτλους που κατέκτησε ελληνική ομάδα. Στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου, που ήταν και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Με παίκτες όπως ο Τζινόμπιλι, ο Γιάριτς, ο Σμόντις, ο Παναθηναϊκός έγραψε τη δική του ιστορία, έραψε το τρίτο αστέρι στη φανέλα του και έκανε την Ευρώπη να παραμιλά. Κυριακή του Πάσχα. Μια άκρως… Παναθηναϊκή Κυριακή του Πάσχα, που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν ξεχνιέται.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...