ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για Αστέρα – Ερωτηματικό ο Βέλεθ (Vid)

Στην τελική ευθεία θα μπει από σήμερα Δευτέρα του Πάσχα (03/05), η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης την προσεχή Τετάρτη (05/05).

Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για Αστέρα - Ερωτηματικό ο Βέλεθ (Vid)

Στην τελική ευθεία θα μπει από σήμερα Δευτέρα του Πάσχα (03/05), η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης την προσεχή Τετάρτη (05/05).

Οι «πράσινοι» δεν σταμάτησαν να δουλεύουν τις προηγούμενες ημέρες που υπήρχαν οι εορτασμοί του Πάσχα και από σήμερα, θα ανεβάσουν στροφές με το ματς της Τετάρτης να είναι πολύ κομβικό για τη συνέχεια και την κατάκτηση του στόχου που έχουν θέσει στο «τριφύλλι».

Ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες στο «Απ. Νικολαΐδης» τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Τάσο Χατζηγιοβάνη που συμμετείχαν όλες τις προηγούμενες ημέρες χωρίς πρόβλημα στις προπονήσεις, ενώ ερωτηματικό παραμένει μόνο ο Φραν Βέλεθ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.842 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, από σήμερα ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που θα μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα-τελικό όπως έχει χαρακτηριστεί η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς σε περίπτωση νίκης όλα παραμένουν ανοικτά σχετικά με την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ σε κάθε άλλο αποτέλεσμα, όλα τελειώνουν καθώς οι ελπίδες που υπάρχουν τώρα, θα εξανεμιστούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...