ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποχαιρέτισε το «τριφύλλι» ο Τσάτσιτς: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη – Θα ξανασυναντηθούμε» (Pic)

Ο Βόγιαν Τσάτσιτς δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν και μέσα από τα social media, αποχαιρέτισε το «τριφύλλι» και τον κόσμο της ομάδας.

Αποχαιρέτισε το «τριφύλλι» ο Τσάτσιτς: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη - Θα ξανασυναντηθούμε» (Pic)

Μετά από δύο σεζόν και δύο τίτλους με τον Παναθηναϊκό (Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα Ελλάδας), ο Βόγιαν Τσάτσιτς αποχωρεί από το «τριφύλλι».

Μέσα από τα social media, ο Μαυροβούνιος αποχαιρέτησε την ομάδα και τον κόσμο της, ενώ έδωσε και μια υπόσχεση πως οι δρόμοι του με το σύλλογο, θα ξανασυναντηθούν.

Θυμίζουμε πως, ο Τσάτσιτς ήρθε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2020, κατόπιν οικονομικής παρέμβασης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και πρόσφερε τα μέγιστα, ώστε το «τριφύλλι» να επανέλθει στους τίτλους, αρχικά με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και στη συνέχεια με το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δύο υπέροχες σεζόν, πολλές αναμνήσεις και πολλοί καινούργιοι φίλοι… Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη και για την τρομερή εμπειρία με την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ζήσαμε υπέροχες στιγμές στην Αθήνα και είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι ήταν δίπλα και στα καλά και στα άσχημα. Ελπίζω να είστε στις εξέδρες τη νέα σεζόν».

Δείτε το μήνυμά του:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.