ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η αποστολή με Αστέρα – Με Βέλεθ και Σένκεφελντ, εκτός ο Μπουζούκης (Pic)

Με τους Φραν Βέλεθ και Μπάρτ Σένκεφελντ η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός άφησε γι' ακόμα ένα ματς τον Γιάννη Μπουζούκη ο Λάζλο Μπόλονι.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή με Αστέρα - Με Βέλεθ και Σένκεφελντ, εκτός ο Μπουζούκης (Pic)

Την προετοιμασία τους για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ολοκλήρωσαν οι «πράσινοι» με τον προπονητή της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι να υπολογίζει κανονικά τον Φράν Βέλεθ, όπου και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση.

Στην αποστολή θα βρίσκεται επίσης και ο Ολλανδός στόπερ, Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Οι «πράσινοι» έχουν χαρακτηρίσει το ματς κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας σαν τελικό, καθώς με νίκη συνεχίζουν να έχουν ελπίδες για την διεκδίκηση μέχρι τέλους ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, οι ελπίδες εξανεμίζονται και το «τριφύλλι», θα μείνει εκτός Ευρώπης για τρίτη σερί χρονιά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει επιπλέον λύσεις για να παρατάξει την ομάδα του και μετά από αρκετό καιρό, ο Παναθηναϊκός θα κατέβει σε ματς με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μοναδικό πρόβλημα για τον Μπόλονι, αποτελεί ο αποκλεισμός από την αποστολή του Φώτη Ιωαννίδη που αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού και στην τελευταία συγκέντρωση της ομάδας στο «Γ. Καλαφάτης» ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Πέρα από τον Ιωαννίδη, από την αποστολή αποκλείστηκαν και ο Γιάννη Μπουζούκης, ο οποίος δείχνει να μην υπολογίζεται από τον Μπόλονι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία περιλαμβάνονται οι εξής: Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...