ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε η Μάρετ Γκροθούες! (Vid)

Ο Παναθηναϊκός έκανε το μεταγραφικό μπαμ, προχωρώντας σε συμφωνία με την διεθνή 32χρονη ακραία από την Ολλανδία, Μάρετ Γκροθούες.

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε η Μάρετ Γκροθούες! (Vid)

Σε μια κίνηση που ταράζει τα λιμνάζοντα νερά στο βόλεϊ γυναικών προχώρησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Η 32χρονη Γκροθούες είναι μια μεταγραφή από το πάνω ράφι, καθώς είναι αρχηγός στην ομάδα της Εθνικής Ολλανδίας και την επόμενη σεζόν, θα βρίσκεται στο «πράσινο» ρόστερ. Αγωνίζεται ως ακραία και την περσινή σεζόν βρισκόταν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, με συμπαίκτρια την άλλοτε «πράσινη», Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Στο βιογραφικό της, το οποίο είναι σπουδαίο, βρίσκονται ομάδες όπως η Μπακού, η Καννές και η Φενέρμπαχτσε. Από το 2015 είναι η captain στη ομάδα των «Οράνιε» και έχει καταγράψει πάνω από 250 συμμετοχές.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...