ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Formula 1 – Mercedes: Αλλαγή Μπότας με Ράσελ μέσα στο 2021

Την αντικατάσταση του Μπότας από τον Ράσελ μεσούσης της χρονιάς προβλέπει η daily mail.

Formula 1 – Mercedes: Αλλαγή Μπότας με Ράσελ μέσα στο 2021

Πριν το τέλος της φετινής σεζόν προβλέπει η βρετανική daily mail την αντικατάσταση του Βάλτερι Μπότας από τον Τζόρτζ Ράσελ. Μάλιστα, επικαλείται δήλωση μηχανικού της Mercedes, χωρίς βεβαίως ν’ αναφέρεται το όνομά του, ο οποίος λέει:

  • «Υπάρχει κάποια αναταραχή στο εργοστάσιο για τον Βάλτερι. Δεν το κάνει, κάτι που έγινε πιο ξεκάθαρο από τη δουλειά που είδαμε να κάνει ο Ράσελ, πέρσι στο Μπαχρέιν».

Το κλίμα στην ομάδα της Mercedes είναι βαρύ για τον Φινλανδό. Και έγινε ακόμη βαρύτερο την Κυριακή, όταν εκκίνησε από την 1η θέση στο πορτογαλικό Γκραν Πρι αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει αυτή του την πολ ποζίσιον σε κάτι περισσότερο από την 3η θέση. Και μάλιστα με χαοτική διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.