ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

KAE Προμηθέας: «Καλούμε τον Παναθηναϊκό για τέλεση του τελικού σε ουδέτερη έδρα»

Σε ουδέτερη έδρα, θέλει να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Προμηθέας Πάτρας, με τη διοίκηση της ομάδας να εκδίδει ανακοίνωση και να ζητά από τον Παναθηναϊκό να συναινέσει.

KAE Προμηθέας: «Καλούμε τον Παναθηναϊκό για τέλεση του τελικού σε ουδέτερη έδρα» | panathinaikos24.gr

Σε ουδέτερη έδρα, θέλει να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Προμηθέας Πάτρας, με τη διοίκηση της ομάδας να εκδίδει ανακοίνωση και να ζητά από τον Παναθηναϊκό να συναινέσει.

Αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ ο Πρίφτης
Αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ ο Πρίφτης 4.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σηκώσει τους τόνους επιθυμεί η διοίκηση των Πατρινών λίγες ημέρες πριν την τέλεση του τελικού για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Προμηθέας με ανακοίνωση που εξέδωσε, καλεί τον Παναθηναϊκό να τηρήσει τους κανόνες και να συναινέσει σε τέλεση του αγώνα σε ουδέτερη έδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πατρινών:

«Μετά την πρόχειρη και σκανδαλώδη απόφαση της απελθούσας Διοίκησης του κ. Βασιλακόπουλου που έτρεξε τη τελευταία μέρα της Διοίκησης να ορίσει ως έδρα του τελικού το ΟΑΚΑ (έδρα ενός εκ των τεσσάρων διεκδικητών) και μετά την άρνηση τελικά του αιτήματος μας από τη προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ να ορίσει την έδρα του τελικού σε ουδέτερο γήπεδο καλούμε την ομάδα του Παναθηναϊκού τηρώντας τους κανόνες της ισονομίας και αξιοπιστίας του θεσμού σε από κοινού αίτημα άρνησης διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ και τέλεσης του σε ουδέτερη έδρα σε περίπτωση που προκριθεί στο τελικό της διοργάνωσης.

Είμαστε σίγουροι πως αν η ΕΟΚ είχε μιλήσει με τις ομάδες όπως έκανε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης θα είχε την σύμφωνη γνώμη όλων των συμμετεχόντων για το θέμα του γηπέδου του τελικού σε ουδέτερη έδρα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close