ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της ΚΑΕ για το Ευρωπαϊκό στο Μπολόνια! (Pic)

Με μια φωτογραφία στα social media από τους πανηγυρισμούς των παικτών, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θυμήθηκε την κατάκτηση του 3ου Ευρωπαϊκού στη Μπολόνια, σαν σήμερα το 2002!

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της ΚΑΕ για το Ευρωπαϊκό στο Μπολόνια! (Pic)

Πέρασαν 19 χρόνια από τη μέρα που ο Παναθηναϊκός «σίγησε» το «Παλαμαλαγκούτι» και σήκωσε το τρίτο ευρωπαϊκό της ιστορίας του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτηση που πραγματοποίησε στα επίσημα social media, θυμήθηκε τις όμορφες στιγμές στη Μπολόνια με την κατάκτηση του τροπαίου και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν, σαν σήμερα το 2002 ανήμερα του Πάσχα.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

Μπαμ με Μάικ Τζέιμς – Τι γράφει η Equipe
Μπαμ με Μάικ Τζέιμς – Τι γράφει η Equipe 10.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.