ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Κάναμε καλό ματς, αφελές το πρώτο γκολ»

Ο Λάζλο Μπόλονι σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε καλό ματς σήμερα, αλλά το αποτέλεσμα δεν τον βολεύει καθόλου.

Μπόλονι: «Κάναμε καλό ματς, αφελές το πρώτο γκολ»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Μπόλονι:

«Αυτό το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί καθόλου. Ίσως ακουστεί λίγο γελοίο αυτό που θα πω αλλά πιστεύω ότι κάναμε έναν καλό αγώνα. Μια καλή παρουσία με καλή τοποθέτηση και κατοχή, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά στο αντίπαλο τέρμα. Βεβαίως η αλήθεια είναι ότι χάσαμε και πάρα πολλές φάσεις. Ο αγώνας ήταν αρκετός για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε μια νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι υποφέραμε από το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε το οποίο θα το χαρακτήριζα αφελές, εύκολο. Και μετά το πέναλτι εις βάρος μας δεν το σχολιάζω…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.