ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλεξανδρόπουλος: «Πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας στα ματς που απομένουν»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να προκριθούν στην Ευρώπη.

Αλεξανδρόπουλος: «Πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας στα ματς που απομένουν»

Ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού σημείωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Nova: «Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση την αδράνεια που δείξαμε στο πρώτο γκολ των αντιπάλων μας. Αντιδράσαμε γρήγορα με την ισοφάριση όμως ήρθε αυτή η φάση στο 2ο γκολ του Αστέρα που μας επηρεάσε!

Στο ημίχρονο αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε με τίποτε άλλο από την προσπάθεια να ανατρέψουμε το σκορ και η γρήγορη νέα ισοφάριση μας έδωσε την ώθηση να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Όμως έλλειψε η αποτελεσματικότητα σε αυτό το χρονικό σημείο και δεν μπορέσαμε να βάλουμε το νικητήριο τέρμα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ… Πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας στα ματς που απομένουν και να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.