ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Δεν πιστεύω ότι θα παίξει στον τελικό ο Νέντοβιτς, θα δούμε για παίκτη»

Ο Όντεντ Κάτας σε δηλώσεις του τόνισε ότι εκτιμά πως ο Νέντοβιτς δεν θα αγωνιστεί στον τελικό ενώ άφησε ανοιχτό να αποκτήσει παίκτη το τριφύλλι.

Κάτας: «Δεν πιστεύω ότι θα παίξει στον τελικό ο Νέντοβιτς, θα δούμε για παίκτη»

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς των «πράσινων»:

Για τον Νέντοβιτς και αν υπολογίζεται ενόψει συνέχειας: «Δεν έχω κάποια απάντηση γι’ αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει στον τελικό. Για τα πλέι οφ δεν ξέρω ακόμα αν θα είναι έτοιμος. Λόγω του κορωνοϊού δεν πρόκειται να ρισκάρουμε. Θα προετοιμάσουμε τον τελικό σαν να μην πρόκειται να παίξει».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα ενίσχυσης: «Δεν έχουμε κάποιο όνομα στο τραπέζι και δεν είναι απόφαση που έχουμε πάρει ακόμα. Δουλειά μας είναι να κάνουμε δυνατό τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και πρέπει να πάρουμε γρήγορα αποφάσεις. Θα δούμε τη νέα εξέταση του Νέντοβιτς και αν βρούμε λόγο να υπογράψουμε κάποιον παίκτη θα το κάνουμε».

Για το ματς με το Λαύριο: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή μας, ειδικά στην άμυνα. Κάναμε καλύτερη δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Επιθετικά κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας. Θέλαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο κοντά στους 70 πόντους. Μέχρι το τέλος της σεζόν θέλουμε να παίζουμε σκληρά ώστε να κερδίσουμε τους δύο τίτλους. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία της ομάδας και την αντίδρασή της».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα τον Διαμαντίδη: «Είναι τα γενέθλιά του οπότε έπρεπε να κερδίσουμε! Χρόνια του πολλά!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.