ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για Νέντοβιτς

Δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν ο Νεμάνια Νέντοβιτς, λόγω των προβλημάτων που συνεχίζει να αντιμετωπίζει λόγω κορωνοϊού.

Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για Νέντοβιτς

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα δουν τον Νεμάνια Νέντοβιτς να αγωνίζεται στο υπόλοιπο της φετινής χρονιάς.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα των «πρασίνων» με το Λαύριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Σέρβος γκαρντ συνεχίζει να έχει κάποιες επιπλοκές λόγω του κορωνοϊού και έτσι κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την παρουσία του στα επόμενα ματς της ομάδας του.

Ο Νέντοβιτς είναι εμφανώς καταβεβλημένος, με τους ανθρώπους των «πρασίνων» να μη θέλουν να ρισκάρουν μια πιθανή συμμετοχή του, καθώς για τον Παναθηναϊκό προέχει η υγεία του παίκτη. Τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, δεν τον αφήνουν να κάνει έστω και μια χαλαρή προπόνηση και έτσι ο Όντετ Κάτας δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το υπόλοιπο των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βγαίνει στην αγορά για παίκτη το «τριφύλλι»

Η απουσία του Σέρβου γκαρντ, έχει κάνει τους ανθρώπους των «πρασίνων» να τσεκάρουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν σε παίκτες, καθώς θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εντός των επόμενων ημερών, θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις, αφού τα δύσκολα ματς για τα play off της διοργάνωσης πλησιάζουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...