ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολό: «Στον ΠΑΟ μέχρι το τέλος της καριέρας μου» (Pic)

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Γιοάν Μολό, με μήνυμα του στα social media.

Μολό: «Στον ΠΑΟ μέχρι το τέλος της καριέρας μου» (Pic)

Την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, προανήγγειλε ο Γάλλος εξτρέμ, με μήνυμα του στα social media.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που αποτελεί βασικό πυλώνα του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, βρίσκεται σε συζητήσεις για την περαιτέρω παραμονή του στο «τριφύλλι» με την ομάδα και όπως φαίνεται θα υπάρξει αίσιο τέλος.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιοάν Μολό:

«Αγαπώ την ομάδα μου! Μην ανησυχείτε για μένα. Καταπίνω την κριτική και την πίεση. Θα δείξω ξανά την Κυριακή το ποιος είμαι. Και φυσικά το όνειρό μου είναι να είμαι μέλος της ομάδας μέχρι το τέλος της καριέρας μου»!

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...