ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάλι τα ίδια: Όρισαν Ουκρανό διαιτητή από την δεύτερη τη τάξει κατηγορία της UEFA στον «τελικό» με την ΑΕΚ!

Ο Γεβγέν Αρανόφσκι ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής (09/05), του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Πάλι τα ίδια: Όρισαν Ουκρανό διαιτητή από την δεύτερη τη τάξει κατηγορία της UEFA στον «τελικό» με την ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός δίνει ματς-τελικό την Κυριακή (09/05) με την ΑΕΚ στο «Απ. Νικολαΐδης» για τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσα από τα πλέι οφ.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που επέλεξε για να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής των play off της Super League και για τον αγώνα των «πρασίνων», επέλεξε ένα διαιτητή όχι και τόσο ευγνωμένης αξίας, αφού ο Ουκρανός ρέφερι δεν ανήκει στην ελίτ των διαιτητών της UEFA.

Παράλληλα προκαλεί εντύπωση το γεγονός, πως η ΚΕΔ αποφάσισε σε τόσο κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες να δώσει το χρίσμα σε έναν διαιτητή που όλη και όλη τη φετινή χρονιά, έχει διευθύνει ένα ευρωπαϊκό ματς και αυτό ήταν Αντβέρπ – ΛΑΣΚ 0-1 για τους ομίλους του Europa League.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης και στο VAR ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες. Ο Αρανόφσκι κατά το παρελθόν είχε «σφυρίξει» στο ΠΑΟΚ – Μολ Βίντι στις 25/10/2018 για το Europa League, αλλά και στο Ελλάδα-Εσθονία στις 18/11/2018 για το Nations League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.