ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα Σμύρνη: Το μήνυμα στην στάση του Τραμ κατά του 22χρονου (pic)

Το μένος αλλά και τον αποτροπιασμό τους, για τον 22χρονο που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες σε περιοχές της Αθήνας εξέφρασαν άγνωστοι με γκράφιτι που έκαναν σε στάση του Τραμ σήμερα το πρωί στη Νέα Σμύρνη.

Νέα Σμύρνη: Το μήνυμα στην στάση του Τραμ κατά του 22χρονου (pic)

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του 22χρονου ο οποίος συστηματικά παρενοχλούσε ή έκανε σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες σε διάφορες περιοχές της Αθήνας με τελευταία αυτή στην Νέα Σμύρνη οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν πολλές.

Από την μια ήταν εκείνοι που εξέφρασαν το μένος και τον αποτροπιασμό τους μέσα από τα social media και από την άλλη όσοι ξύπνησαν σήμερα το πρωί στη Νέα Σμύρνη και πέρασαν από την στάση του Τραμ στην Αιγαίου είδαν γραμμένη με σπρέι αυτή την φράση: «Μικροψ@λ@ να σε χαίρεται η μάνα σου».

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.