ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Άσχημη εξέλιξη για τον Μένιο Φουρθιώτη

Νέα έρευνα για τις υποθέσεις απειλών στο υπουργείο Εργασίας.

Άσχημη εξέλιξη για τον Μένιο Φουρθιώτη

Νέα δικαστική έρευνα ξεκινάει σήμερα για τον Μένιο Φουρθιώτη μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βούρτση, για εισβολή και απειλές με μπράβους στο υπουργείο κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open και της Μίνας Καραμήτρου, το τμήμα Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. ξεκινάει σήμερα την έρευνα ξεκινώντας με τις κλήσεις μαρτύρων που θα καταθέσουν το όσα συνέβησαν στο υπουργείο με θύτη τον τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος για άλλες υποθέσεις που αφορούν συνέργεια σε σκηνοθετημένες επιθέσεις με καλάσνικοφ.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.