ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Κυριακή (09/05) στις 20:00 στο ΟΑΚΑ ο τελικός με Προμηθέα

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΕΟΚ ενημέρωσε για την ώρα και την έδρα διεξαγωγής του τελικού για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα Πάτρας να συγκρούονται με φόντο το τρόπαιο.

Παναθηναϊκός: Κυριακή (09/05) στις 20:00 στο ΟΑΚΑ ο τελικός με Προμηθέα

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΕΟΚ ενημέρωσε για την ώρα και την έδρα διεξαγωγής του τελικού για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα Πάτρας να συγκρούονται με φόντο το τρόπαιο.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας της Κυριακής, αλλά και την ώρα του τζάμπολ.

Συγκεκριμένα το τζάμπολ ορίστηκε στις 20:00, καθώς η ΕΡΤ δεν ήθελε να αλλάξει ώρα παρότι το παιχνίδι συμπίπτει χρονικά με τον κρίσιμο αγώνα των playoffs της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (19:30).

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μάϊου στις 20.00 στο ΟΑΚΑ. Το Σάββατο 8 Μάϊου στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ η συνέντευξη Τύπου, η οποία θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ.

Ενημέρωση προς τους διαπιστευμένους εκπροσώπους ΜΜΕ

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα λάβουν διαπίστευση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει να γνωρίζουν πως, βάσει πρωτοκόλλου υγείας, ισχύουν τα εξής:

*Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και στην κερκίδα Τύπου.

*Δεν θα μοιραστούν στατιστικά στη διάρκεια του αγώνα, παρά μόνο το τελικό. Θα υπάρχει live στατιστική κάλυψη μέσω του https://www.sportstats.gr/eokbasket/tournaments

*Οι εκπρόσωποι Τύπου θα μπορούν να κινηθούν μόνο στην επιτρεπόμενη ζώνη. ΔΕΝ θα υπάρχει πρόσβαση στα αποδυτήρια των ομάδων και γενικότερα στο επίπεδο του παρκέ. Εξαίρεση οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι.

*Στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τόσο αύριο, όσο και σε αυτή μετά το τέλος της αναμέτρησης επιτρέπεται η παρουσία έως έξι δημοσιογράφων στην αίθουσα.

*Η χρήση μάσκας επιβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...