ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που κρίνει τον τίτλο χωρίς τηλεοπτική μετάδοση!

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση στο μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς η ΕΡΤ δεν ήθελε να τον μεταδώσει και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δήλωσε αδυναμία να δείξει μια αναμέτρηση που κρίνει κατά πολύ τον τίτλο!

Ο αγώνας Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που κρίνει τον τίτλο χωρίς τηλεοπτική μετάδοση!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν μια μόλις μέρα πριν από την κρισιμότατη εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Μια αναμέτρηση που ουσιαστικά κρίνει τίτλο. Στην αναμέτρηση αυτή λοιπόν η ΕΡΤ και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αποφάσισαν ότι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η ΕΡΤ γιατί απλά δεν ενδιαφέρεται για το προϊόν και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δήλωσε αδυναμία. Ναι καλά διαβάζετε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ξαφνικά δεν… μπορεί.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι μόνο τυχαίο και ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνουν τα… γνωστά όργια που έχει κάνει κατά καιρούς ο Ολυμπιακός σε όλα τα αθλήματα.

Αυτό που φοβίζει άπαντες είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει… αίσχη με κάμερες ανοιχτές, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει χωρίς να υπάρχει καταγραφή.

Μακάρι βέβαια κάτι τέτοιο να μην συμβεί και να πραγματοποιηθεί ένα ματς που θα κριθεί στις 4 γραμμές και με 50-50.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.