ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτο: Σεισμός στα Καλάβρυτα

Σεισμική δόνηση της τάξης των 4 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Έκτακτο: Σεισμός στα Καλάβρυτα

Σεισμική δόνηση της τάξης των 4 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου. Το επίκεντρο του σεισμού υπολογίζεται στα 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Καλαβρύτων κι έγινε αισθητός στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ταρακουνήθηκαν Ηλεία, Αργολίδα και Αχαΐα.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε περίπου στα 17 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 23 χιλιόμετρα, νότια, νοτιοδυτικά των Καλαβρύτων.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.