ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ηττα στο φινάλε από τον Ολυμπιακό

Σε ένα ματς με... περίεργες συνθήκες, ον Παναθηναϊκός κατέρρευσε στο τελευταίο λεπτό και δεχόμενος 10 σερί πόντους ηττήθηκε 66-56 από τον Ολυμπιακό. Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση το παιχνίδι, διαγωνισμός βολών από τις ερυθρόλευκες. Έπεσε η στατιστική υπηρεσία στο ΣΕΦ, προκαλώντας προβλήματα και ερωτηματικά.

Ηττα στο φινάλε από τον Ολυμπιακό

Σε ένα ματς με… περίεργες συνθήκες, ον Παναθηναϊκός κατέρρευσε στο τελευταίο λεπτό και δεχόμενος 10 σερί πόντους ηττήθηκε 66-56 από τον Ολυμπιακό. Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση το παιχνίδι, διαγωνισμός βολών από τις ερυθρόλευκες. Έπεσε η στατιστική υπηρεσία στο ΣΕΦ, προκαλώντας προβλήματα και ερωτηματικά.

Από το 1-1 θα ξεκινήσουν οι τελικοί, με τις Ερυθρόλευκες να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Στις 3 νίκες ο πρωταθλητής.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο και πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Ελένη Καπογιάννη δεν είχε στη διάθεσή της την Γέλενα Λεουτσάνκα, όμως το τριφύλλι πάλεψε για τη νίκη, αλλά στο φινάλε κατέρρευσε, αφού ένα σερί 10-0 των γηπεδούχων έκαναν το σκορ 66-56 και έδωσαν τη νίκη στις ερυθρόλευκες.

Στα αξιοσημείωτα, πλην του γεγονότος ότι ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει και τον τίτλο δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη, το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι… κουράστηκαν να εκτελούν βολές. Συνολικά είχαν 21 βολές, ενώ ο Παναθηναϊκός μόλις 8! Επίσης, προβλήματα προκάλεσε το γεγονός ότι η στατιστική υπηρεσία “έπεσε” για αρκετά μεγάλο διάστημα, με αποτέλεσμα άπαντες να είναι στα… τυφλά στο ΣΕΦ.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 28-29, 43-45, 66-56

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο www.pao1908.com : «Ήταν ένας δυνατός αγώνας. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και μπαίνουμε στους τελικούς. Σε τέτοια ματς μετράνε όλα πάντα… Από κει και πέρα σε τέτοιους αγώνες πρέπει να γίνονται πάντα κάποια βασικά πράγματα».

Ολυμπιακός (Παντελάκης): Σταμολάμπρου 9(1), Σταμάτη 16(1), Αλεξανδρή 11, Σπυριδοπούλου 2, Φοντέιν 12(3), Νικολοπούλου 4, Κούκη, Κόστοβιτς 5, Ντέιβις 7.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 12, Μόργκαν 14(4), Μούλη 12, Λύμουρα 12(1), Καλαμπάκου, Κωτούλα 2, Δίελα 2, Ζιάκα 2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.