ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Με τη σωστή ενέργεια στον τελικό»

Πανέτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Προμηθέα Πάτρας, όπως δήλωσε ο Οντετ Κάτας.

Κάτας: «Με τη σωστή ενέργεια στον τελικό»

Πανέτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Προμηθέα Πάτρας, όπως δήλωσε ο Οντετ Κάτας.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Προμηθέα για την παρουσία στον τελικό. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την παρουσία στον τελικό. Είμαστε στον πρώτο στόχος από τους δύο στόχους μας. Παίζουμε καλά αμυντικά αυτή την περίοδο. Η πίεση που υπάρχει μας αρέσει. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον Προμηθέα, την τελευταία φορά που έπαιξε εδώ ο Προμηθέας κέρδισε. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μπορούν να γίνουν τα πάντα και είμαστε ενθουσιασμένοι για τον τελικό»

Για τον τελικό: «Είναι πάντα καλό. Δεν είναι τίποτα εύκολο όταν παίζεις με μια πολύ καλή ομάδα, δεν είναι τίποτα εύκολο. Σε αυτή την καμπή της σεζόν τα πάντα αρχίζουν από την άμυνά μας. Πρέπει να βγούμε με τη σωστή ενέργεια και νοοτροπία για να πάρουμε αυτοπεποίθηση. Αυτό έχουμε κάνει τον τελευταίο μήνα στο πρωτάθλημα με εξαίρεση ένα παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να γίνουν. Πρέπει να παίξουμε επιθετικά και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να ελέγξουμε».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...