ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος για ΑΕΚ – Εκτός Μαουρίσιο, Αϊτόρ και Ιωαννίδης

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος για ΑΕΚ - Εκτός Μαουρίσιο, Αϊτόρ και Ιωαννίδης

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ο Λάζλο Μπόλονι δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μαουρίσιο, Αϊτόρ και Ιωαννίδης, ενώ επιστρέφει στις επιλογές του ο Μπουζούκης. Διαθέσιμος είναι και ο Νιάς, ενώ εκτός παραμένει, φυσικά, ο Κουρμπέλης, αλλά και ο Σαβιέρ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Μαουρίσιο, γυμναστήριο έκανε ο Αϊτόρ, ενώ το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής.

📋Η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ 🟢⚪️ #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #PAOAEK #squadlist #slgr #slgrinterwetten #playoff

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.