ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιγιαφάνιες: “Μπορούμε να τα καταφέρουμε”

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το τελευταίο χαρτί του Παναθηναϊκού για έξοδο στην Ευρώπη μίλησε ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Βιγιαφάνιες:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το τελευταίο χαρτί του Παναθηναϊκού για έξοδο στην Ευρώπη μίλησε ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί, αλλά αυτός είναι ο πιο σημαντικός. Η διαφορά μας από την ΑΕΚ είναι τρεις βαθμοί. Θέλουμε τη νίκη για να τους φτάσουμε».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ότι έχουν πάρει τον… αέρα της ΑΕΚ: «Όλα τα παιχνίδια μαζί τους είναι ξεχωριστά και ντέρμπι. Θα έλεγα στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Στο ματς της Λεωφόρου, οπωσδήποτε θα έχουμε περισσότερη δυναμική».

Για το αν πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τον στόχο του: «Ναι, μπορούμε να το καταφέρουμε. Είμαστε μια ποιοτική ομάδα και έχω εμπιστοσύνη σε εμένα και τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά αυτό που υπερισχύει είναι η ποιότητα και η ομόνοια που έχουμε σαν σύνολο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...