ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Παρέμεινε στο «τριφύλλι» ο Μάρκου

Στον Παναθηναϊκό για την επόμενη τριετία θα παραμείνει ο Άγγελος Μάρκου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Παναθηναϊκός: Παρέμεινε στο «τριφύλλι» ο Μάρκου

Στον Παναθηναϊκό για την επόμενη τριετία θα παραμείνει ο Άγγελος Μάρκου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διαγώνιο Άγγελο Μάρκου για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ για την επόμενη τριετία.

Στο Σύλλογο θα παραμείνει ο 18χρονος βολεϊμπολίστας από τη Σάμο (1.94μ.) που έχει δείξει θετικά στοιχεία σε όσους αγώνες έχει πάρει χρόνο συμμετοχής».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μάρκου δήλωσε στο www.pao1908.com: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Το βιογραφικό του:

2013 – 2018 Ιωνικός Σάμου

2018  -2019 Απόλλων Σμύρνης

2019 – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.