ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βρανόπουλος: «Χάσαμε μια «μάχη», αλλά θα κερδίσουμε τον πόλεμο» (Pic)

Το σχόλιο του Δημήτρη Βρανόπουλου για την εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό και η πίστη του πως αυτό τον «πόλεμο» θα τον κερδίσει ο Παναθηναϊκός.

Βρανόπουλος: «Χάσαμε μια «μάχη», αλλά θα κερδίσουμε τον πόλεμο» (Pic)

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού ηττήθηκε νωρίτερα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό σε ένα ομολογουμένως «περίεργο» από κάθε άποψη αγώνα.

Ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βρανόπουλος με μήνυμά του στα social media, πιστεύει πως αυτή που θα χαμογελάσει στο τέλος του πρωταθλήματος, θα είναι η ομάδα του «τριφυλλιού», παρά τη σημερινή ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλό του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη:

«Σήμερα χάσαμε μια μάχη στις λεπτομέρειες, αλλά συνεχίζουμε για να κερδίσουμε τον πόλεμο»!

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...