ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κινέζικος πύραυλος πέφτει ανεξέλεγκτα στη Γη: Σε επιφυλακή η Ελλάδα

Σε επιφυλακή και η Ελλάδα.

Κινέζικος πύραυλος πέφτει ανεξέλεγκτα στη Γη: Σε επιφυλακή η Ελλάδα

Νέα Notam από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για τον κινέζικο πύραυλο, ο οποίος αναμένεται να εισέλθει ανεξέλεγκτα στην ατμόσφαιρα της γης τις επόμενες ώρες. Η ΝΟΤΑΜ εκδίδεται έπειτα από σύσταση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (EASA – European Union Aviation Safety Agency) και σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr απευθύνεται σε αεροπορικές εταιρείες και ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Η ΥΠΑ αναμένεται να εκδώσει δεύτερη κατά σειρά ΝΟΤΑΜ για την ανεξέλεγκτη πτώση του κινέζικου πύραυλου -και αυτή έπειτα από σύσταση της EASA- για επιφυλακή στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, θα αναφέρεται ότι η πτώση του πυραύλου αναμένεται στις 5:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Μαΐου, με απόκλιση 3 ωρών (+/-), συνεπώς συστήνεται 6ωρη επιφυλακή μεταξύ 2:00 έως 8:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Πρόκειται για επιφυλακή κατά την οποία δεν θα γίνει αποκλεισμός της εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Στην προηγούμενη ΝΟΤΑΜ που είχε εκδώσει η ΥΠΑ για την πτώση του κινέζικου πυραύλου, ανέφερε ότι τα θραύσματά του αναμένεται να συντριβούν μεταξύ 41.5°Β και 41.5°Ν παραλλήλου, με την Ελλάδα να βρίσκεται μεσα στη ζώνη επικινδυνότητας. Η δε ισχύς της ΝΟΤΑΜ όριζει διάστημα επιφυλακής απο το Σάββατο 8 Μαΐου στις 21:12 βράδυ μέχρι την Κυριακή 9 Μαΐου το μεσημέρι στις 12:46.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 211.738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...