ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κινέζικος πύραυλος πέφτει ανεξέλεγκτα στη Γη: Σε επιφυλακή η Ελλάδα

Σε επιφυλακή και η Ελλάδα.

Κινέζικος πύραυλος πέφτει ανεξέλεγκτα στη Γη: Σε επιφυλακή η Ελλάδα | panathinaikos24.gr

Νέα Notam από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για τον κινέζικο πύραυλο, ο οποίος αναμένεται να εισέλθει ανεξέλεγκτα στην ατμόσφαιρα της γης τις επόμενες ώρες. Η ΝΟΤΑΜ εκδίδεται έπειτα από σύσταση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (EASA – European Union Aviation Safety Agency) και σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr απευθύνεται σε αεροπορικές εταιρείες και ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Μετάλλαξη Όμικρον: Το νέο σύμπτωμα πριν βγεις θετικός που δείχνει ότι κόλλησες τον ιό
Μετάλλαξη Όμικρον: Το νέο σύμπτωμα πριν βγεις θετικός που δείχνει ότι κόλλησες τον ιό 644.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΥΠΑ αναμένεται να εκδώσει δεύτερη κατά σειρά ΝΟΤΑΜ για την ανεξέλεγκτη πτώση του κινέζικου πύραυλου -και αυτή έπειτα από σύσταση της EASA- για επιφυλακή στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, θα αναφέρεται ότι η πτώση του πυραύλου αναμένεται στις 5:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Μαΐου, με απόκλιση 3 ωρών (+/-), συνεπώς συστήνεται 6ωρη επιφυλακή μεταξύ 2:00 έως 8:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Πρόκειται για επιφυλακή κατά την οποία δεν θα γίνει αποκλεισμός της εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Στην προηγούμενη ΝΟΤΑΜ που είχε εκδώσει η ΥΠΑ για την πτώση του κινέζικου πυραύλου, ανέφερε ότι τα θραύσματά του αναμένεται να συντριβούν μεταξύ 41.5°Β και 41.5°Ν παραλλήλου, με την Ελλάδα να βρίσκεται μεσα στη ζώνη επικινδυνότητας. Η δε ισχύς της ΝΟΤΑΜ όριζει διάστημα επιφυλακής απο το Σάββατο 8 Μαΐου στις 21:12 βράδυ μέχρι την Κυριακή 9 Μαΐου το μεσημέρι στις 12:46.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close