ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Προμηθέας: Το τζάμπολ του τελικού και το κανάλι μετάδοσης

Παναθηναϊκός και Προμηθέας Πάτρας «συγκρούονται» στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με φόντο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ώρα του τζάμπολ στο ματς και το κανάλι μετάδοσης.

Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Το τζάμπολ του τελικού και το κανάλι μετάδοσης

Οι «πράσινοι» έχουν τον τίτλο του φαβορί, παρά τις απουσίες των Νεμάνια Νέντοβιτς που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω κατάλοιπων από την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και Τι Τζέι Μπρέι που είναι στην τελική ευθεία για την αποθεραπεία του και τη Δευτέρα θα αποφασιστεί αν θα αντικατασταθεί ή όχι.

Το «τριφύλλι» φτάνει για 25η φορά στην ιστορία του στον τελικό και διεκδικεί τον 20ο του τίτλο, αλλά και τη συνέχιση του φοβερού ρεκόρ να κατακτά τουλάχιστον ένα τρόπαιο ανελλιπώς σε κάθε σεζόν από το 1995 – 1996 και μετά.

Ο Προμηθέας φτάνει στον τελικό για δεύτερη σερί σεζόν μετά την ήττα του πέρσι από την ΑΕΚ στο Ηράκλειο. Οι Πατρινοί συμμετέχουν σε τέταρτο σερί τελικό εγχώριας διοργάνωσης, καθώς πριν το περσινό Κύπελλο είχαν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Basket League, ενώ κατέκτησαν το Σούπερ Καπ το Σεπτέμβριο στο Περιστέρι.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 43.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τζάμπολ του ματς έχει οριστεί για τις 20:00 στο ΟΑΚΑ, και το κανάλι που θα αναλάβει τη μετάδοση του αγώνα είναι η ΕΡΤ-3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.