ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επίδομα 534 ευρώ: Ο «κόφτης» που αφήνει εκτός 150.000 εργαζόμενους (vid)

«Ξεκρέμαστοι» θα μείνουν 150.000 εργαζόμενοι, που βρίσκονται σε αναστολή καθώς δεν θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού λόγω του «κόφτη» που μπήκε.

Επίδομα 534 ευρώ: Ο «κόφτης» που αφήνει εκτός 150.000 εργαζόμενους (vid)

Δεκάδες χιλιάδες είναι οι εργαζόμενοι που μένουν «ξεκρέμαστοι» καθώς δεν θα συμπεριληφθούν στο επίδομα των 534 ευρώ για τον μήνα Μάιο.

Την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησαν οι δηλώσεις για τις αναστολές συμβάσεων του Μαΐου και 150.000 εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή δεν θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού, καθώς μπήκε κόφτης.

Το επίδομα των 534 ευρώ χάνουν εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης – με λιγότερες από 4 ώρες δουλειάς ημερησίως – αλλά κι όσοι έπαιρναν χρήματα με εικονικές προσλήψεις λίγων ωρών.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 62.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό,τι αφορά, εκείνους που ο μισθός τους είναι μικρότερος από το επίδομα, το υπουργείο εξετάζει το ενδεχόμενο να υπαχθούν σε άλλη κατηγορία στήριξης.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...