ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο θηριώδης Στάλεκαρ

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του θηριώδη κεντρικού Σάσο Στάλεκαρ.

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο θηριώδης Στάλεκαρ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σλοβένο κεντρικό Σάσο Στάλεκαρ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ. Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον ψηλότερο βολεϊμπολίστα στην ιστορία του (2.14μ.)!

Ο 25χρονος «πύργος» είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και αναμένεται να βοηθήσει ενεργά τον Σύλλογο στην προσπάθεια του να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Στάλεκαρ είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ να έρθω να παίξω. Όλοι στη χώρα μου γνωρίζουν τον Σύλλογο και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό του. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει τη δυναμική του, ξέρω ότι τη νέα χρονιά θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό και αναμφίβολα έχουμε μεγάλο κίνητρο να επιστρέψουμε στους τίτλους. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να εκπληρώσουμε τους υψηλούς μας στόχους».

Σε ότι αφορά το βιογραφικό του είναι μέλος της Εθνικής Σλοβενίας, η οποία πριν από δύο χρόνια κατέκτησε το ασημένιο πρωτάθλημα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενώ έχει κατακτήσει και τρία κύπελλα Σλοβενίας.

Οι προηγούμενες ομάδες του ήταν οι εξής:

2015-2019 OK Kamnik (Σλοβενία)

2019-2020 Hypo Tirol AlpenVolleys Haching (Γερμανία)

2020-2021 OK Kamnik (Σλοβενία)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...