ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άγριο «κράξιμο» στους παίκτες του Παναθηναϊκού από μερίδα οπαδών! (Vid)

Περίπου 20-30 οπαδοί του Παναθηναϊκού έκραξαν άσχημα τους παίκτες κατά την αποχώρηση της ομάδας από την Λεωφόρο.

Άγριο «κράξιμο» στους παίκτες του Παναθηναϊκού από μερίδα οπαδών! (Vid)

Δεν ήταν καθόλου εύκολο το χθεσινό βράδυ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ και τον οριστικό αποκλεισμό από την Ευρώπη, υπήρχαν αντιδράσεις από μερίδα οπαδών του τριφυλλιού. Αρχικά, περίπου 20 άτομα βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και φώναξαν συνθήματα κατά του Αλαφούζου αλλά και κατά των παικτών της ομάδας.

Με την επέμβαση της αστυνομίας τα 20 άτομα αυτά απομακρύνθηκαν και βρέθηκαν ένα δρόμο κάτω από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.684 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια και καθώς αποχώρησαν οι παίκτες και πέρασαν από μπροστά τους ακούστηκαν πολύ έντονες αποδοκιμασίες. Μάλιστα, οι Διούδης – Κουρμπέλης πήγαν να μιλήσουν μαζί τους, με τους οπαδούς του τριφυλλιού να τους τα λένε σε πολύ έντονο ύφος.

Η αστυνομία ήταν εκεί και έτσι δεν έγινε κάτι περαιτέρω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.