ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολό: «Ντρεπόμαστε όλοι γι’ αυτό που συνέβη – Όταν φοράμε αυτή τη φανέλα έχουμε ευθύνες»

Ο έμπειρος Γάλλος ποδοσφαιριστής, δεν κρύφτηκε πίσω από τον δάχτυλό του μετά την ήττα της ομάδας του Μπόλονι από την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στην εικόνα των «πρασίνων», αλλά και στην επόμενη ημέρα του ίδιου στο «τριφύλλι».

Μολό: «Ντρεπόμαστε όλοι γι' αυτό που συνέβη - Όταν φοράμε αυτή τη φανέλα έχουμε ευθύνες»

Ο έμπειρος Γάλλος ποδοσφαιριστής, δεν κρύφτηκε πίσω από τον δάχτυλό του μετά την ήττα της ομάδας του Μπόλονι από την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στην εικόνα των «πρασίνων», αλλά και στην επόμενη ημέρα του ίδιου στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιοάν Μολό στη NOVA:

Για την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ:

«Πιστεύω το βασικό στοιχείο είναι το γκολ που δεχθήκαμε. Να επαναλάβουμε τον αγώνα αυτόν 100 φορές το αποτέλεσμα είναι ότι χάσαμε. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και για εμάς και για τους φιλάθλους μας και ντρεπόμαστε διότι απόψε θέλαμε να τους προσφέρουμε κάτι.

Όταν φοράμε αυτή τη φανέλα έχουμε ευθύνες και δεν επιτρέπεται να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Ειδικά για τους φιλάθλους μας να πω ότι θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να ξαναφέρουμε τον σύλλογο εκεί που ήταν. Πρέπει να γυρίσουμε πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες:

«Στο α’ μέρος δεν ακούμπησαν μπάλα. Στο β’ μέρος μας περιμένανε. Μας βρήκανε. Από εκεί και πέρα μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε. Ψυχολογικά ήταν μία σφαλιάρα αυτό που έγινε».

Για τον Φεντερίκο Μακέντα: «Βρίσκομαι εδώ για να προστατεύω τους συμπαίκτες μου. Όλοι μαζί χάσαμε απόψε. Θα είμαι ο πρώτος που θα στηρίξει τον Μακέντα. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει προσφέρει πολλά. Δεν πρέπει να τον αφήσουμε. Συλλογικά δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Απόψε δεν είναι δικό του το λάθος. Είναι όλων μας το λάθος».

Για τη συνέχεια και τον ίδιο: «Εγώ ζω με τις νίκες. Έχω ένα συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα τηρεί τις υποσχέσεις του. Δεν είμαι εδώ για τα χρήματα. Θέλω να δώσω όσα μπορώ γιατί αυτός ο σύλλογος το αξίζει. Απόψε πονάω. Ίσως εγώ να έπρεπε να είχα κάνει καλύτερα τα πράγματα. Πρώτα κοιτάζω εμένα.

Στο ποδόσφαιρο κατά καιρούς δέχεσαι σκαμπίλια, όπως απόψε. Έχω τιμή όμως και μπορώ να πω ότι θα επιστρέψουμε. Αυτό είναι στο χέρι του προέδρου. Το εάν θα μείνω. Όλοι ξέρουν πως θέλω να μείνω και ότι το αξίζω. Η διοίκηση θα αποφασίσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.