Ο Τάσος Νικολογιάννης καταμέρισε στον bwinΣΠΟΡ FM τις ευθύνες που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό για την αποτυχημένη σεζόν και μίλησε για την διαδοχή του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο.

«Ήταν ένα ματς που, παρότι ο Παναθηναϊκός ήθελε το παιχνίδι, δεν θα άλλαζε κάτι έτσι όπως πήγε ακόμα κι αν το έβαζε το πέναλτι ο Μακεντα. Θα λέγαμε ότι έχει απλά μαθηματικές ελπίδες. Εγώ από την αρχή της χρονιάς έλεγα ότι είχε πολύ λίγες πιθανότητες να βγει στην Ευρώπη. Τα λάθη που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι, με την επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου να ακούσει τον Ρόκα και να πάρει έναν πολύ άπειρο προπονητή και μετά στο άλλο άκρο με τον έμπειρο Μπόλονι, κόστισαν. Η πρώτη ευθύνη ανήκει στον ιδιοκτήτη. Ο νέος προπονητής θα είναι ξένος σίγουρα, δεν προβλέπεται κίνηση την άλλη εβδομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Μπόλονι έφερε στην αρχή κάποια αποτελέσματα, αλλά το πρόβλημα ήταν η εικόνα που παρουσίαζε το «τριφύλλι» και το ποδόσφαιρο που έπαιζε, όπως και τα «θέματα» στα αποδυτήρια.

Τέλος, ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν είναι για πρωταθλητισμό μεν, αλλά είναι για να βγαίνει Ευρώπη καθώς και ότι οι παίκτες θα πρέπει να σταματήσουν να «κρύβονται».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS