ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Άλλη μία μαύρη σελίδα, όλοι στο κάδρο ευθυνών!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos24.gr για την χρονιά -ντροπή για τον σύλλογο, που δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη, για την κύρια ευθύνη του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και για το ότι κανείς δεν βγαίνει από το κάδρο των ευθυνών.

Άλλη μία μαύρη σελίδα, όλοι στο κάδρο ευθυνών! | panathinaikos24.gr

Η απόλυτη ντροπή, η απόλυτη ξεφτίλα, αυτό, που από την αρχή της σεζόν το έβλεπα να έρχεται και δυστυχώς δικαιώθηκα. Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια δεν κατάφερε αγωνιστικά να βγει στην Ευρώπη. Στον Παναθηναϊκό τα έχουμε ζήσει όλα τα τελευταία χρόνια, το ζήσαμε και αυτό. Η ομάδα έμεινε εκτός Ευρώπης και υπεύθυνος για αυτό είναι ο Αλαφούζος. Αυτός πήρε τις λάθος αποφάσεις το προηγούμενο καλοκαίρι, έφυγε ο Δώνης, εμπιστεύτηκε τον Ρόκα, που τον οδήγησε στην καταστροφή, του έφερε τον Πογιάτος, που ήρθε να μάθει προπονητική στον Παναθηναϊκό, αυτός μετά πήρε την απόφαση να φέρει προπονητή τον Μπόλονι(πήγε στο άλλο άκρο), που δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι και μάλιστα έβαλε μπουρλότο στα αποδυτήρια και τσακώθηκε με όλους τους παίκτες και η ομάδα έπαιξε ένα ποδόσφαιρο άλλης εποχής.

Δεν είναι ώρα για rotation
Δεν είναι ώρα για rotation 1.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καμία ομάδα δεν μπορεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω, αν τα αποδυτήρια της δεν είναι καλά, και αν οι παίκτες είναι πλακωμένοι με τον προπονητή. Και ίσως το καλύτερο θα ήταν, μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ να έφευγε ο Μπόλονι . Με την παρουσία του ήταν δεδομένο, ότι η ομάδα δεν θα έβγαινε Ευρώπη, αφού το ρήγμα με τους παίκτες ήταν μεγάλο, ίσως αν αναλάμβανε ένας προπονητής προσωρινά μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ (ο Αλαφούζος το ήθελε, αλλά ο Ντρεοσί το σταμάτησε) τώρα η ομάδα να είχε βγει Ευρώπη. Αλλά με τα αν και τα ίσως δεν κάνουμε κάτι.

Φυσικά για την μαύρη σελίδα, που έγραψε και φέτος ο Παναθηναϊκός την ευθύνη την έχει ο Αλαφούζος, όπως και το γεγονός, ότι η ομάδα την τελευταία τριετία η ομάδα έμεινε εκτός Ευρώπης, για εξωαγωνιστικούς λόγους. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι οι άλλοι είναι άμοιροι ευθυνών. Για τον Ρόκα είπαμε, έκανε την άρπαχτή του και έφυγε, για τον Πογιάτος τον μαθητευόμενο μάγο τα είπαμε, για τον Μπόλονι τα είπαμε, οι παίκτες κάποια στιγμή θα αναλάβουν τις ευθύνες τους ; Διότι μέχρι τώρα άβρεχτοι περνάνε.

Αυτοί οι παίκτες, που σε κανονικό Παναθηναϊκό οι περισσότεροι δεν θα πέρναγαν απ’έξω, αντί να κάνουν στον σταυρό τους, που φοράνε αυτή την βαριά φανέλα, τους φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς. Τώρα, που φεύγει ο Μπόλονι τελειώνουν και οι δικαιολογίες για αυτούς. Διότι πίσω από τον Μπόλονι κρυβόντουσαν και οι ίδιοι. Τέρμα το κρυφτούλι. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να απαλλαγεί από παίκτες, που δεν έχουν την νοοτροπία να παίξουν στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Να απαλλαγούμε από αυτούς. Στο καλό και να μας γράφουν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, για μένα στον Παναθηναϊκό πέρα από τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή(ο Ντρεοσί είναι γενικά απών από την καθημερινότητα και το μόνο που τον νοιάζει βασικά είναι να μείνει ο Μπόλονι, κάτι που δεν θα γίνει), είναι, ότι ο Παναθηναϊκός βγάζει στο γήπεδο, τον τρόπο που λειτουργεί ως σύλλογος. Κακή νοοτροπία, μηδέν οργάνωση, απουσία στελεχών, που να ξέρουν ποδόσφαιρο και να επηρεάζουν προς τις σωστές και όχι τις λάθος αποφάσεις τον Αλαφούζο. Με την αλλαγή ενός προπονητή δεν θα γίνει κάτι. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από στελέχη ποδοσφαιρανθρώπους, που θα βάλει σε μία τάξη αυτό το μπάχαλο και θα μπολιάσουν με Παναθηναϊκή νοοτροπία τον σύλλογο. Χωρίς αυτά τέτοια εποχή του χρόνου θα λέμε και πάλι, για άλλη μία μαύρη σελίδα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού υποφέρει, έχει χάσει τον ύπνο του, δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο από ντροπή και υπάρχουν κάποιοι παίκτες, που για αυτούς σήμερα είναι Δευτέρα και έχει ήλιο έξω. Με όποιο κόστος οι …τουρίστες να φύγουν από τον σύλλογο και να έρθουν παίκτες με… αυγά, που στα δύσκολα θα βγουν μπροστά. Αυτοί κοστίζουν, αλλά και άλλοι κόστισαν πέρυσι, αλλά πέρασαν και δεν ακούμπησα. Αλλά λάθη δεν αντέχει ο κόσμος, που έχει χάσει κάθε πίστη του στην ομάδα με τα δίκια του.

*Ο Αγιούμπ ήταν έτοιμος να μπει στο γήπεδο αλλαγή, δύο τρεις φίλοι του Παναθηναϊκού, που ήταν πάνω από τον πάγκο έκραξαν τον Μπόλονι, να μην τον βάλει και να βάλει τον Αλεξανδρόπουλο και έτσι μπήκε ο μικρός, που για μένα ήταν σκάνδαλο, που δεν ξεκίνησε χθες. Άλλη μία απόδειξη, του πόσο χαμένα τα έχει ο Μπόλονι, που μετράει ημέρες (ξένος θα είναι ο διάδοχός του), ενώ έρχονται και αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

*Ο Παναθηναϊκός, επαναλαμβάνω ο Παναθηναϊκός για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μένεις εκτός Ευρώπης. Το ακούς και νομίζεις, ότι βλέπεις έναν εφιάλτη. Το κακό είναι, ότι τον ζούμε τον εφιάλτη και υποφέρουμε…

*Την ίδια ώρα χθες η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού κέρδιζε τον Προμηθέα στον τελικό και έπαιρνε, άλλη μία κούπα το 20ο κύπελλο. Μόνο περηφάνια για αυτή την ομάδα τίποτα άλλο…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close