ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ηράκλειο: Με θρόμβωση στο νοσοκομείο 35χρόνος – Είχε εμβολιαστεί με το AstraΖeneca

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου διακομίστηκε το πρωί της Δευτέρας ένας 35χρονος, έχοντας παράλυση στο αριστερό του πόδι.

Ηράκλειο: Με θρόμβωση στο νοσοκομείο 35χρόνος - Είχε εμβολιαστεί με το AstraΖeneca

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου διακομίστηκε το πρωί της Δευτέρας ένας 35χρονος, έχοντας παράλυση στο αριστερό του πόδι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα creta24.gr, πρόκειται για άνδρα από την Ιεράπετρα, ο οποίος είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca πριν από 12 ημέρες στο εμβολιαστικό κέντρο του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο άνδρας εμφάνισε αρτηριακή θρόμβωση και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του, ενώ γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν το περιστατικό σχετίζεται με το εμβόλιο ή όχι.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 61.681 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...