ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Με μετάδοση ο πρώτος τελικός στο ΣΕΦ

Από το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο youtube, θα μεταδοθεί ο πρώτος τελικός ανάμεσα στις ερυθρόλευκες και τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Με μετάδοση ο πρώτος τελικός στο ΣΕΦ

Το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών μπαίνει στην τελική ευθεία, με τους τελικούς να έρχονται τις επόμενες ημέρες.

Την προσεχή Τετάρτη (12/05), θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1, με τους δύο «μονομάχους» να κουβαλούν από μία νίκη που σημείωσαν, στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Το ματς που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, θα έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει ζωντανά το κοινό, καθώς θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση, από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο του περασμένου Σαββάτου, όταν και η αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες, πραγματοποιήθηκε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και στα «σκοτάδια» για το κοινό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.