ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Δείγμα οικογένειας η κίνηση με Βουγιούκα – Υποχρέωση να πάρουμε το πρωτάθλημα» (Vids)

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε ο αρχηγός των «πρασίνων» Ιωάννης Παπαπέτρου. Τι είπε για το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», τον Μάριο Χεζόνια, αλλά και την κίνηση με τον Ίαν Βουγιούκα στην απονομή του τροπαίου.

Παπαπέτρου: «Δείγμα οικογένειας η κίνηση με Βουγιούκα - Υποχρέωση να πάρουμε το πρωτάθλημα» (Vids)

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε ο αρχηγός των «πρασίνων» Ιωάννης Παπαπέτρου. Τι είπε για το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», τον Μάριο Χεζόνια, αλλά και την κίνηση με τον Ίαν Βουγιούκα στην απονομή του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» στην ΕΡΤ3:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είναι μία ιδιαίτερη σεζόν, πολύ διαφορετική χωρίς τον κόσμο. Κρινόταν ένας τίτλος και δεν παύει να υπάρχει η σοβαρότητα και η σημαντικότητα. Είναι ένας θεσμός πολύ σημαντικός».

Για τον Προμηθέα: «Περιμέναμε ανταγωνιστικό τον Προμηθέα. Έχουμε απεριόριστο σεβασμό για τον οργανισμό αυτό και τους ανθρώπους της ομάδας. Ξέραμε ότι θα γίνει ένας πολύ καλός τελικός».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.165 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το trash talking«Υπήρχαν στιγμές έντασης και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Εγώ ήθελα αρκετά να κερδίσω. Μπορεί να ξεφύγει κάποιες στιγμές από τα μπασκετικά πλαίσια. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Για μένα είναι κάτι που μου δίνει τροφή, ενέργεια και κίνητρο».

Για τον Μάριο Χεζόνια: «Το πάθος του είναι μοναδικό και ασύγκριτο. Έχει μεγαλώσει στην Κροατία, αλλά είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Είναι φοβερή η θέλησή του και η αγάπη του για την ομάδα, το δείχνει κάθε μέρα».

Για τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται στον Παναθηναϊκό: «Είναι μία ανησυχία αυτό, είναι κάτι που θα κριθεί το καλοκαίρι. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, είναι υποχρέωση και στόχος μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα, αλλά και για την αγάπη που δείχνει ο κόσμος. Θα δούμε τι μπορεί να δουλέψει και να δούμε την επόμενη ημέρα. Τώρα δεν θέλω να έχω πολλά στο μυαλό μου, θέλω να τελειώσουμε με το νταμπλ».

Για την απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα: «Σίγουρα λείπει. Δεν είναι μυστικό αυτό και όποιος πει το αντίθετο σκέφτεται μονόπλευρα. Όσο πιο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα, τόσο το καλύτερο για όλους. Έχει πολλές αξιόλογες ομάδες, αλλά με τον Ολυμπιακό θα άλλαζε το επίπεδο. Νομίζω είναι ευχή όλων να βρίσκεται στην Α1 και είναι ωραίο να ανταγωνίζεσαι με μία ομάδα Ευρωλίγκας για τους εγχώριους τίτλους».

Για την αντιπαλότητα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού: «Είμαστε ένας ιδιαίτερος λαός με την έχθρα των συλλόγων. Υπάρχουν πράγματα διαφορετικά σε σχέση με τις άλλες χώρες. Πραγματικά ελπίζω να μπορούμε να βλέπουμε τελικούς στο μέλλον με τους φιλάθλους και των δύο ομάδων. Μακάρι να συμβεί».

Για την φετινή πορεία στην Ευρωλίγκα: «Ήταν μία δύσκολη σεζόν. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο που πήγε στραβά. Δεν παίξαμε το μπάσκετ που θέλαμε, χάσαμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και να ήμασταν κοντά στην οκτάδα μέχρι το τέλος. Δεν μπορώ να πω τι πήγε λάθος. Το καλοκαίρι που θα γίνει ο απολογισμός θα δούμε τι μπορεί να γίνει καλύτερα του χρόνου».

Για το ότι φώναξε τον Βουγιούκα να σηκώσουν μαζί το Κύπελλο: «Είναι δείγμα οικογένειας. Δεν είχα κάποιο άλλο σκοπό. Όταν ξεκινούσα την καριέρα μου δεν έψαχνα να κάνω φίλους μέσω του μπάσκετ, αλλά συμβαίνει όταν γνωρίζεις τέτοιους ανθρώπους. Ο Ίαν είναι φίλος, είναι σαν πατέρας μου και ένιωσα ότι είναι ηθικά σωστό και λογικό να είναι μαζί μου και να σηκώσουμε μαζί το τρόπαιο».

Για το ποιος συμπαίκτης του από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακού του λείπει: «Καλή ερώτηση. Θα ακουστεί κλισέ. Δεν έχει να κάνει με κάποιον συγκεκριμένο. Η αποχώρηση του Νικ από τον Παναθηναϊκό ήταν κομβική. Θα δανειστώ αυτό που είχε πει ο Πιτίνο ότι είναι ένας από τους κορυφαίους πασέρ. Στον Ολυμπιακό ήμουν τυχερός, είχαμε καλούς συμπαίκτες. Έχω απεριόριστο σεβασμό για τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Παπανικολάου. Για ξένους, τον Ντάνστον και τον Λο, από τους οποίους έμαθα πολλά».

Για το ποιος θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα: «Πρόβλεψή μου θα ήταν η Εφές. Νομίζω ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση και θα ήταν το δίκαιο με βάση την χρονιά που έκαναν πέρυσι».

Για το Προολυμπιακό και την πιθανή επιστροφή του Σπανούλη στην Εθνική: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε, η ομάδα είναι αρκετά καλή. Η Ολυμπιάδα είναι όνειρο για όλους. Η επιστροφή του Βασίλη είναι μία απόφαση δικιά του. Θα ήταν κάτι πολύ όμορφο. Ο Σπανούλης έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Θα ήταν καλοδεχούμενη και μία τελευταία ευκαιρία να ξαναπαίξουμε μαζί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...