ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χεζόνια: «Ευλογημένος για τον πρώτο τίτλο με την ομάδα που λατρεύω»

Ο Μάριο Χεζονία σε δηλώσεις του μίλησε για την πρώτη κούπα του με τον Παναθηναϊκό.

Χεζόνια: «Ευλογημένος για τον πρώτο τίτλο με την ομάδα που λατρεύω»

«Είναι απίθανοι οι φίλοι της ομάδας και ειλικρινά ήταν αυτό που μου έλειψε περισσότερο απ΄όλα στον τελικό. Φαντάζομαι το πώς θα γιορτάζαμε παρέα αυτό το τρόπαιο», ανέφερε αρχικά στα «Νέα» ο Κροάτης σταρ, προτού προσθέσει:

«Είμαι ευλογημένος που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο με αυτή την ομάδα που πραγματικά λατρεύω. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο. Ιδιαίτερα μετά από μία δύσκολη χρονιά πέρσι στο ΝΒΑ, όπου παίζεις για ένα και μόνο δαχτυλίδι και όταν μείνεις εκτός απλά παίζεις για να παίζεις, χωρίς νόημα. Εδώ περιμένεις τον τίτλο στο τέλος και το φινάλε είναι γλυκό. Μπορεί για τον Παναθηναϊκό να είναι άλλη μία μέρα στην δουλειά, αφού κάθε χρόνο παίρνει τίτλους, αλλά για μένα ήταν ο πρώτος με αυτή την ομάδα που αγαπώ τόσο πολύ και γι’αυτό ήθελα να το πανηγυρίσω και το έκανα με την καρδιά μου μαζί με τον Φράγκι, τον Δημήτρη, τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.195 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για τον Παπαπέτρου τόνισε: «Τρομερός, είναι πραγματικά ηγέτης και χαίρομαι που είμαι δίπλα του. Ήταν εκπληκτικός και βγήκε μπροστά τόσο στην αρχή αλλά και στο τέλος, όταν τον χρειαζόμασταν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...