ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: “Θέλει προπονητή εγνωσμένης αξίας – Οι στόχοι για τη νέα σεζόν”

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για την επιλογή του διαδόχου του Λάζλο Μπόλονι.

Δεσύλλας:

Ένας προπονητής με αποδεδειγμένη αξία θα επιλεγεί από τον Παναθηναϊκό για να αντικαταστήσει εν όψει της νέας σεζόν τον Λάζλο Μπόλονι, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας. «Τον επόμενο προπονητή θα τον διαλέξει ο Γιάννης Αλαφούζος. Πρέπει να δούμε αν θα συνεχίσει ο Πιέρ Ντρεοσί τη νέα χρονιά ή όχι. Σίγουρα είναι ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αλλά τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα τον έχει ο ιδιοκτήτης. Είτε με Ντρεοσί, είτε χωρίς», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι θα αργήσουμε να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι. Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε. Έχουν προταθεί ήδη πολλοί. Το σκεπτικό του Αλαφούζου είναι να πάμε σε ένα προπονητή εγνωσμένης αξίας. Αυτή είναι η πρόθεση», τόνισε. Όσο για το άμεσο διαζύγιο με τον Μπόλονι; «Αποφασίστηκε να αποχωρήσει από τώρα, για να προχωρήσει με τον επόμενο προπονητή του ο Παναθηναϊκός και να χτίσει για τη νέα χρονιά. Ο Μπόλονι παρέλαβε μια ομάδα ημιδιαλυμένη, έκανε ένα σερί, διόρθωσε πράγματα, αλλά στην συνέχεια δεν έδειξε μια βελτίωση, μια άλλη εικόνα και τώρα έχουμε ένα άλλο, αρνητικό σερί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.