ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα στους ποδοσφαιριστές: “Ολοι σαν μια οικογένεια – Από εδώ και πέρα καμία δικαιολογία, δουλειά σας οι δυο νίκες”

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ το ίδιο έκανε και εκ μέρους της διοίκησης ο Σπύρος Βλάχος. - "Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου".

Μήνυμα στους ποδοσφαιριστές: “Ολοι σαν μια οικογένεια – Από εδώ και πέρα καμία δικαιολογία, δουλειά σας οι δυο νίκες” | panathinaikos24.gr

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ το ίδιο έκανε και εκ μέρους της διοίκησης ο Σπύρος Βλάχος. – “Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου”.

Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού
Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ το ίδιο έκανε και εκ μέρους της διοίκησης ο Σπύρος Βλάχος.

Ο Συλαϊδόπουλος αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής, μετά την αποχώρηση του Λάζλο Μπόλονι. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας, τόνισε: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

Νωρίτερα, ο Σπύρος Βλάχος ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις τους ποδοσφαιριστές και έστειλε το μήνυμα της ιδιοκτησίας: «Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, τους παίκτες αποχαιρέτησε και ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ, βοηθός του Μπόλονι, με τα ακόλουθα λόγια: «Ευχαριστώ για τις καλές στιγμές που ζήσαμε. Η ζωή συνεχίζεται, σας εύχομαι τα καλύτερα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close