ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα στους ποδοσφαιριστές: “Ολοι σαν μια οικογένεια – Από εδώ και πέρα καμία δικαιολογία, δουλειά σας οι δυο νίκες”

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ το ίδιο έκανε και εκ μέρους της διοίκησης ο Σπύρος Βλάχος. - "Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου".

Μήνυμα στους ποδοσφαιριστές:

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ το ίδιο έκανε και εκ μέρους της διοίκησης ο Σπύρος Βλάχος. – “Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου”.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ το ίδιο έκανε και εκ μέρους της διοίκησης ο Σπύρος Βλάχος.

Ο Συλαϊδόπουλος αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής, μετά την αποχώρηση του Λάζλο Μπόλονι. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας, τόνισε: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.892 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νωρίτερα, ο Σπύρος Βλάχος ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις τους ποδοσφαιριστές και έστειλε το μήνυμα της ιδιοκτησίας: «Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, τους παίκτες αποχαιρέτησε και ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ, βοηθός του Μπόλονι, με τα ακόλουθα λόγια: «Ευχαριστώ για τις καλές στιγμές που ζήσαμε. Η ζωή συνεχίζεται, σας εύχομαι τα καλύτερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...