ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Προς αναβολή ο πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Η Ελληνική Αστυνομία λόγω του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ζήτησε την αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του πρώτου τελικού της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει.

Προς αναβολή ο πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, για τον 1ο τελικό στη μπάσκετ Γυναικών.

Η σειρά που θα κρίνει τον τίτλο ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (12/05, 15:00) στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, όμως τα δεδομένα άλλαξαν.

Κι αυτό γιατί η Αστυνομία λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης ενημέρωσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για αλλαγή στην ημέρα του πρώτου τελικού.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αιτία είναι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για την Super League αλλά κα η φιέστα που θα στηθεί στο «Γ.Καραϊσκάκης», το οποίο βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το Φαληρικό Στάδιο.

Η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε και όπως όλα δείχνουν θα μεταβληθούν κατά μία μέρα όλα τα παιχνίδια των τελικών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...