ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Κάμερα κατέγραψε ύποπτο άτομο την ώρα της δολοφονίας

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Γλυκά Νερά: Κάμερα κατέγραψε ύποπτο άτομο την ώρα της δολοφονίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, ενώ κλιμάκιο του εγκληματολογικού και του τμήματος Ανθρωποκτονιών συλλέγει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος αναζητώντας δείγματα DNA των κακοποιών, καθώς παρέμειναν μέσα στο σπίτι τουλάχιστον για 1,5 ώρα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος του θύματος.

Επίσης, στην προσπάθειά τους να συνθέσουν το παζλ της στυγερής δολοφονίας, αναζητείται οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό την περιοχή προκειμένου να συγκεντρώσουν βίντεο από κάμερες γειτονικών μαγαζιών και σπιτιών. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κάμερα γειτονικού σπιτιού έχει καταγράψει ύποπτο άτομο να κινείται κοντά στη μεζονέτα τις επίμαχες ώρες, δηλαδή από τις 4 τα ξημερώματα έως τις 6 το πρωί, ενώ υπάρχουν και κάποια οχήματα που έχουν καταγραφεί να κινούνται εκείνο το χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δράστες ήταν καλά οργανωμένοι και, πριν εισβάλουν στο σπίτι, έσπασαν μέχρι και την εξωτερική κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στην είσοδο της μεζονέτας.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 211.777 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στοχευμένο το χτύπημα

Οι αστυνομικοί, αν και θεωρούν πως ακόμα είναι πολύ νωρίς, εκτιμούν πως πρόκειται για ληστεία μετά φόνου. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση της έρευνας, δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο. Πάντως, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κάνουν λόγο για στοχευμένο χτύπημα, γιατί οι δράστες ζήτησαν αμέσως χρήματα από το ζευγάρι, και μάλιστα θεωρούσαν ότι υπήρχαν ακόμη περισσότερα στο σπίτι, γι’ αυτό δεν αρκέστηκαν στα 10.000 ευρώ τα οποία βρήκαν μέσα σε επιτραπέζιο παιχνίδι στο ημιυπόγειο, έπειτα από υπόδειξη του άνδρα, αλλά συνέχισαν να ψάχνουν το σπίτι και ζητούσαν από τον 32χρονο και το θύμα κι άλλα. Τότε, μάλιστα, ήταν που φαίνεται να αντέδρασε η γυναίκα, με τον έναν από τους τρεις δράστες – τον πιο κοντό – να την πιάνει από τον λαιμό, να τη δένει πισθάγκωνα και να την πνίγει με μια μπλούζα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου που στο παρελθόν έχουν πραγματοποιήσει ληστείες σε σπίτια, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν δράσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως και στα Γλυκά Νερά δηλαδή. Φαίνεται πως είναι αλλοδαποί, καθώς παρότι στην αρχή μιλούσαν ελληνικά, φεύγοντας οι δύο δράστες είπαν στον τρίτο κακοποιό, τον πιο κοντό, που φαίνεται να ήταν και εκείνος που έδινε τις εντολές, κάτι σε μια άλλη γλώσσα. Αυτή η φράση που ειπώθηκε ήταν και που τους έτρεψε και σε φυγή. Δεν αποκλείεται επίσης, να υπάρχει και τέταρτο άτομο που συμμετείχε στη φονική ληστεία, ο οποίος ενδεχομένως να κρατούσε “τσίλιες”, ελέγχοντας την περιοχή.

Σε ό,τι αφορά τους γείτονες, είπαν στους αστυνομικούς πως άκουγαν τον σκύλο να γαβγίζει επίμονα, όμως θεώρησαν πως ήταν λόγω κάποιας γάτας που είχε μπει στο σπίτι, καθώς στη συνέχεια δεν ακούστηκαν φωνές. Τον σκύλο, οι αδίστακτοι κακοποιοί τον σκότωσαν κρεμώντας τον από τη σκάλα.

Πηγή: enikos

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...