ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κατάρες και «ευχές» για μανάδες στον τελικό, φωτογραφίες-βίντεο και ένα ραντεβού που εξηγούν πολλά

Καυτό το «Slam Dunk», επιστρέφει με μεγάλο παρασκήνιο και σπάνιες «ευχές» από τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, λίγες φάσεις του ντέρμπι «αιωνίων» του ΣΕΦ και τα ραντεβού στα... κρυφάχαχα.

Κατάρες και «ευχές» για μανάδες στον τελικό, φωτογραφίες-βίντεο και ένα ραντεβού που εξηγούν πολλά

Καυτό το «Slam Dunk», επιστρέφει με μεγάλο παρασκήνιο και σπάνιες «ευχές» από τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, λίγες φάσεις του ντέρμπι «αιωνίων» του ΣΕΦ και τα ραντεβού στα… κρυφάχαχα.

* Τα Κύπελλα είναι για τις ομάδες, τους αθλητές, τον κόσμο, την ιστορία τους. Τα Μέσα Ενημέρωσης οφείλουν να καταγράφουν, μπορούν να σχολιάζουν και φυσικά να ανοίγουν την κουρτίνα του παρασκηνίου για να βλέπουν τι γίνεται από πίσω. Η στήλη λοιπόν θα ασχοληθεί με τα σοβαρά γεγονότα του Σαββατοκύριακου. Αρχής γενομένης από τον τελικό του Κυπέλλου, ο οποίος έχει χοντρό παρασκήνιο.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...