ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συλαϊδόπουλος: «Οταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού στόχος είναι μόνο η νίκη»

Ο υπηρεσιακός προπονητής, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, έστειλε το μήνυμά του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Συλαϊδόπουλος: «Οταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού στόχος είναι μόνο η νίκη»

Ο υπηρεσιακός προπονητής, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, έστειλε το μήνυμά του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Συλαϊδόπουλου στη Nova

«Ουσιαστικά είναι η δεύτερη φορά που έχω αυτό το ρόλο. Σίγουρα τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα γιατί έχει να κάνει και με την σωματική και τη ψυχολογική κόπωση. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας. Έχουμε όμως την ικανότητα για να ανταποκριθούμε και να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στα δύο ματς που απομένουν».

-Για το ματς με τον Άρη: «Καταρχάς κάθε παιχνίδι είναι μία διαφορετική ιστορία. Δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα παιχνίδι με κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι σαν υλικό έχουμε την ικανότητα να φανούμε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Όσον αφορά την ποιότητα των παικτών μας, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομάδα που να υπερέχει πολύ. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

-Για το αν υπάρχει άγχος: «Άγχος δεν θα το έλεγα. Είναι μία μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα, αλλά και για όλους τους ποδοσφαιριστές».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.846 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Για το γεγονός πως δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον: «Όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει στόχο μόνο τη νίκη. Άρα το να λέμε ότι δεν υπάρχει άγχος δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας μας. Είναι κίνητρο για όλους μας τα παιχνίδια με τον Άρη και τον Ολυμπιακό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...