Ο υπηρεσιακός προπονητής, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, έστειλε το μήνυμά του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Συλαϊδόπουλου στη Nova

«Ουσιαστικά είναι η δεύτερη φορά που έχω αυτό το ρόλο. Σίγουρα τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα γιατί έχει να κάνει και με την σωματική και τη ψυχολογική κόπωση. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας. Έχουμε όμως την ικανότητα για να ανταποκριθούμε και να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στα δύο ματς που απομένουν».

-Για το ματς με τον Άρη: «Καταρχάς κάθε παιχνίδι είναι μία διαφορετική ιστορία. Δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα παιχνίδι με κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι σαν υλικό έχουμε την ικανότητα να φανούμε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Όσον αφορά την ποιότητα των παικτών μας, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομάδα που να υπερέχει πολύ. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

-Για το αν υπάρχει άγχος: «Άγχος δεν θα το έλεγα. Είναι μία μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα, αλλά και για όλους τους ποδοσφαιριστές».

-Για το γεγονός πως δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον: «Όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει στόχο μόνο τη νίκη. Άρα το να λέμε ότι δεν υπάρχει άγχος δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας μας. Είναι κίνητρο για όλους μας τα παιχνίδια με τον Άρη και τον Ολυμπιακό».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS