ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εμβόλιο Astrazeneca παρενέργειες: Οι αριθμοί ανά ηλικιακή ομάδα δείχνουν την αλήθεια

Οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι

Εμβόλιο Astrazeneca παρενέργειες: Οι αριθμοί ανά ηλικιακή ομάδα δείχνουν την αλήθεια

Πρόκειται για ένα παρεξηγημένο και αδικημένο εμβόλιο το οποίο όπως έχουμε γράψει πολλάκις βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα δίχως λόγο.

Και παρόλα όσα γράφονται για τις παρενέργειες του, οι αριθμοί που λένε πάντα την αλήθεια επιβεβαιώνουν ότι εκτός από αποτελεσματικό είναι και ασφαλές.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιο συγκεκριμένα, συνολικά, οι σοβαρές θρομβώσεις που καταγράφηκαν μετά την πρώτη δόση από το εμβόλιο ήταν 10,5 περιστατικά ανά 1 εκατομμύριο δόσεις. Ή αλλιώς περίπου 1 περιστατικό ανά 100.000 εμβολιασθέντες.

Αναλυτικά στοιχεία για τις θρομβώσεις ανά ηλικία δημοσίευσε ο βρετανικός Independent. Σύμφωνα με αυτά καταγράφηκαν:

24 περιστατικά θρομβώσεων στις ηλικίες 18-29 ετών 31 περιστατικά στις ηλικίες 30-39 ετών 38 περιστατικά στις ηλικίες 40-49 ετών 68 περιστατικά στις ηλικίες 50-59 ετών 67 περιστατικά στις ηλικίες 60 ετών και άνω

Στις υπόλοιπες περιπτώσεις δεν έγινε γνωστή η ηλικία των ασθενών. Τα νούμερα επιβεβαιώνουν ότι μιλάμε για πολύ σπάνια περιστατικά που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν τον ντόρο που γίνεται για το εμβόλιο της AstraZeneca.

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.