ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης – Η αιτία θανάτου της 20χρονης

Σοκαριστικά είναι στα στοιχεία του πορίσματος, της ιατροδικαστικής έρευνας της 20χρονης Καρολίνας που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της Τρίτης (11/5).

Γλυκά Νερά: Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης - Η αιτία θανάτου της 20χρονης

Σοκαριστικά είναι στα στοιχεία του πορίσματος, της ιατροδικαστικής έρευνας της 20χρονης Καρολίνας που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της Τρίτης (11/5).

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το «φως» από την ιατροδικαστική έκθεση στη σορό της 20χρονης Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε στο σπίτι της τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο θάνατος της 20χρονης Καρολίνας, σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ήταν ασφυκτικός.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.675 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ιατροδικαστής διαπίστωσε απόφραξη των αεροφόρων οδών της άτυχης Καρολάιν.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες, εκτιμάται, ότι έβαλαν στο στόμα της άτυχης 20χρονης ύφασμα (από κάποιο ρούχο), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αναπνοή.

Παράλληλα, εκτιμάται ότι η απόφραξη των αεροφόρων οδών οφείλεται και στο γεγονός ότι ο κακοποιός τής έκλεινε παράλληλα, τη μύτη.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστής έκθεσης θα διαβιβαστούν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, τα οποία θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία.

Συνεπώς, ο θάνατος της Καρολίνας προήλθε από ασφυξία και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.