ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παίζει στους τελικούς με Ολυμπιακό η Χατζηνικολάου

Η συμφωνία που έχει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με την Όλγα Χατζηνικολαου ενεργοποιείται άμεσα και η αθλήτρια παίζει στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παίζει στους τελικούς με Ολυμπιακό η Χατζηνικολάου

Η διοίκηση των πρασίνων όπως έγινε γνωστό ήρθε σε συμφωνία με την έμπειρη γκαρντ για την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι πράσινοι σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να την ενεργοποιήσουν νωρίτερα και να τεθεί η Όλγα Χατζηνικολάου άμεσα στη διάθεσή της προπονήτριας Ελένης Καπογιαννη για να ενισχύσει το τριφύλλι στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό

Έτσι, η Χατζηνικολάου θα βρίσκεται στο ροστερ της ομαδας και δεν αποκλείεται στον αυριανό τελικό στο ΣΕΦ να κάνει το ντεμπούτο της, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πράσινες θα έχουν ένα ακόμη πολύ σημαντικό όπλο.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη την απαλλακτική απόφαση του ΕΟΚΑΝ για τη καλαθοσφαιρίστρια Όλγα Χατζηνικολάου από τη κατηγορία της χρήσης απαγορευμένης ουσίας, την από 11 – 5 -2021 έγγραφη θέση της FIBA ότι δεν θα ασκήσει ένδικο μέσο κατά της απόφασης αυτής του ΕΟΚΑΝ και δεν θα εμποδίσει την αγωνιστική συμμετοχή της καλαθοσφαιρίστριας, καθώς και την από 12 -5 -2021 απόφαση της ΕΦΙΛΠ, με την οποία έγινε δεκτή η αίτηση θεραπείας της καλαθοσφαιρίστριας και τροποποίησε την επιβληθείσα σε βάρος ποινή (25/2019), θεωρώντας το εκτιθέν μέρος της ποινής ικανό αποδίδοντας την στερηθείσα μέχρι σήμερα φίλαθλη ιδιότητα, αποφασίζει την έκδοση αθλητικού δελτίου της Όλγας Χατζηνικολάου στο αθλητικό σωματείο Παναθηναϊκός ΑΟ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.