Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: “Λίγος ο Παναθηναϊκός – Παίκτες μέτριοι, νοοτροπία απαράδεκτη”

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στη νέα κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Άρη, αλλά και στη συνέχεια του τριφυλλιού.

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στη νέα κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Άρη, αλλά και στη συνέχεια του τριφυλλιού.

Θέμα επαναξιολόγησης κάποιων ποδοσφαιριστών έθεσε μετά την νέα κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, χθες απέναντι στον Άρη, και με αφορμή την επόμενη σεζόν, μιλώντας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Η εικόνα του Παναθηναϊκού και χθες ήταν κακή με επιείκεια. Αν εξαιρέσουμε ένα 15λεπτο στο πρώτο ημίχρονο που ήταν υποφερτό κι έδειξε κάποια πραγματάκια, έκανε μια εμφάνιση καταθλιπτική.

Οι ομάδες που είναι κακές, όταν μένουν με 10 παίκτες φαίνεται ότι είναι ζωντανές. Μήπως δεν μπορεί παραπάνω; Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Το πως θα είναι ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα ορίζεται από την διοίκηση. Ναι, είναι ο προπονητής, αλλά θα πρέπει να δει τι θα κάνει και με το ρόστερ, με κάποιους παίκτες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η αποβολή του Πούγγουρα είναι ξεκάθαρα δείγμα κακής νοοτροπίας και μη πνευματικής ετοιμότητας του, ενώ «κρέμασε» το «τριφύλλι».

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε σύγχυση σε κάθε επίπεδο, πνευματικά και αγωνιστικά, και πως το ενδιαφέρον στρέφεται στο… από εδώ και πέρα.

Exit mobile version