ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

“Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο” – Οταν ο Τάφος του Ινδού έγινε το απόλυτο ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ (vid)

Ο Τάφος του Ινδού έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με φοβερές κερκίδες. Αυτό που έγινε, όμως, το 2008 ήταν κάτι το μοναδικό.

Ο Τάφος του Ινδού έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με φοβερές κερκίδες. Αυτό που έγινε, όμως, το 2008 ήταν κάτι το μοναδικό.

Αναφερόμαστε στον 5ο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ηταν η εποχή που η ομάδα του Πειραιά άρχισε να αμφισβητεί την κυριαρχία των πράσινων, αλλά στο τέλος το τριφύλλι πανηγύρισε.

Σε εκείνον τον τελικό, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια σπουδαία ανατροπή αφού από 2-0 που έχανε έκανε το 3-2 στα παιχνίδια και στέφθηκε ξανά πρωταθλητής.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τάφος του Ινδού έζησε, πιθανότατα, τις μεγαλύτερες στιγμές του. Το κλειστό ήταν κατάμεστο, ενώ έξω απ’ αυτό βρίσκονταν περίπου 2.000 οπαδοί του τριφυλλιού. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη με τη Θύρα 13 να χορεύει, να δίνει ένα μοναδικό ρεσιτάλ και τις αθλήτριες να ακολουθούν στο τάραφλεξ. “Δεν έχουμε ξαναζήσει κάτι τέτοιο ξανά”, έλεγαν παλαιοί αθλητές που βρέθηκαν στον “Τάφο”, ενώ ακόμη και οπαδοί μιας άλλης εποχής που είχαν ζήσει τη Λεωφόρο σε ιστορικές στιγμές, είχαν να λένε ότι τέτοια ατμόσφαιρα δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ ξανά.

Πάρτε μια γεύση…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.