Μπάσκετ

Ηττα στο τελευταίο σουτ με τραγελαφικές καταστάσεις στο ΣΕΦ και.. ριπλέι από το youtube!

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μια ανάσα από τη νίκη στο ΣΕΦ, αλλά ηττήθηκε 72-70 από τον Ολυμπιακό, που έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών. Αυτοκτόνησαν οι πράσινες που ισοφάρισαν στο φινάλε, αλλά το καλάθι δε μέτρησε ως εκπρόθεσμο έπειτα από... τραγελαφικές καταστάσεις δίχως ριπλέι και με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων να κάνουν το ματς ροντέο.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μια ανάσα από τη νίκη στο ΣΕΦ, αλλά ηττήθηκε 72-70 από τον Ολυμπιακό, που έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών. Αυτοκτόνησαν οι πράσινες που ισοφάρισαν στο φινάλε, αλλά το καλάθι δε μέτρησε ως εκπρόθεσμο έπειτα από… τραγελαφικές καταστάσεις δίχως ριπλέι και με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων να κάνουν το ματς ροντέο.

Οι παίκτριες του τριφυλλιού είχαν προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό ακόμα και με 4 πόντους, ωστόσο οι λάθος αποφάσεις στο τέλος κόστισαν.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το φινάλε. Οι πράσινες κατάφεραν στο τελευταίο λεπτό να πάρουν το προβάδισμα και είχαν φτάσει κοντά σε ένα μεγάλο διπλό με την Χατζηνικολάου να προσαρμόζεται σιγά σιγά και να έχει σημαντικές αποφάσεις στο παιχνίδι και τη Μόργκαν να είναι καυτή. Κάποιες λάθος επιλογές στο φινάλε έδωσαν… δώρα στον Ολυμπιακό.

Η Σταμάτη έκανε το 72-70 και απέμεναν 5 δευτερόλεπτα. Η Χατζηνικολάου κατέβασε την μπάλα, η Ριντ ευστόχησε, αλλά το καλάθι δε μέτρησε ποτέ. Ριπλέι στο ΣΕΦ δεν υπήρχε, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φώναζαν στον σπίκερ, ο οποίος συνεχώς φώναζε ότι ήταν εκπρόθεσμο και… άκρη δεν έβγαζε κανείς. Εν τέλει, οι διαιτητές γύρισαν το ματς πίσω από το… youtube και το καλάθι δε μέτρησε.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να νικήσει τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά. Το ματς θα γίνει την Κυριακή.

Exit mobile version